padám do neznáma...
Anotace: když člověk sedá tam kam nemá
sednu do okna,
mávám přírodě,
padli jsme si do oka,
já a mé hříbě.
toužím sednout na něj,skočím...
pouští jde hříbat karavan,
a já se točím...
tabulky skla se roztříští,
padám,vevím kam,
je to pravda?ostrov potíží?
nebo je to jen klam?
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (0)