Neslušní v názorech,slušní v životě
Anotace: mít názor není zločin
Proč jen se vše boří
mé tělo i duše
vše ční a hoří
vášnivě i suše
Vše má svůj řád
co nikdo neruší
Nikde žádný neřád
každý jak se sluší
Nikde žádný náznak
Nikde ani vzdor
každý obrací se naznak
jako slušný tvor
Což nikdo se nedívá
na to,co je kolem nás
lež,špína šedivá
pravdou a s radostí jde všechno snáz
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Quandel
Komentáře (0)