Na dvě půle
Žiji mezi dvěma světy
mezi tichem
a vyřčením věty
v zrcadle mám odraz dvojí
tváře cizí
a té svojí
za úsměvem bolest skrytou
do háje
se vší poetikou
schizofrenik z vlastní vůle
s osobností
na dvě půle
cítím ne- však ano hlesnu
pravý život
žiji ve snu.
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: Unyle Pěl, Kapka, 5thelement, Despekt, takova, fuu, hezule, NikitaNikaT., nejsembásník, Emira, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)