Anotace: Kamarádka mě požádala u vínka, abych pro ni napsal epitaf. Prý aby si to mohla vychutnat za života. Trochu morbidní, co? Tak jsem se pokusil.
Já myslím, že dobrý, ale než epitaf, slož ji něco pro potěchu. :o) Něco, až bude nejhůř, tak si to přečte a bude vědět, že není sama...
22.03.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.
teda !
kým to ROMAN nenaznačil, ani ma to nenapadlo
to je ten rozdiel v mužskom a ženskom myslení :)
22.03.2009 15:22:00 | zlomeny srdce
Láďo jaké úlevy se ptát radši asi nemám...
22.03.2009 14:32:00 | rybí prdy