Čížek
Čížek
Vypadlo maličké ptáče
z rodného teplého hnízdečka,
na zemi pod ořechem pláče,
bylo to mláďátko malého čížečka.
Podívej do svého snáře,
z krutého smutného snu,
vzbuď se a pomoz nebo zavolej do žaláře,
že bys chtěl zavřít k dnešnímu dnu.
Vzpomeň si na sebe
v rozhodném okamžiku,
zda nechtěl bys pomoc z nebe,
ruku co uloží tě do košíku.
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Kars, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (3)