Rychlorytmová
Ať zazní kastaněty,
ať neslyším tvé věty,
ať mám zase chvíli klid,
jsme spolu a dva sami,
hrajem si s ruletami
a štěstí je to, co chceme mít.
Už nechci slyšet slova,
že noc je sametová,
hebčí mi je vůně jahody,
té z našeho vína,
pierot a kolombína
noří se do rytmu pohody.
Trubka zazní v sále,
já rozpláču se málem,
jak tančíme si každý pro sebe,
policejní razie,
snad smutek rozbije,
konopěnka vzlétla na nebe...
...
Přečteno 495x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, enigman, labuť, Mbonita, Házté, NikitaNikaT., Emira, Innna, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)