S bílou holí a černými brýlemi chci říct vše
Duše žravá jako Braillovo písmo
do papíru
vpíjí
včerejší den
v původním znění
i s titulky
postavy zcela vymyšlené
Láska je taky slepá
Inkoustem do srdce
Miláčku
to..je..to..na..po..sle...d
a pak jenom
MUSÍM TĚ VIDĚT Tak moc!!!!
To nejde vyjádřit
dotekem
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: shakespeares, teranosaur, enigman, Renatka, Maura, Mango-Holka, Lacosta1, Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)