Vaňkovka po půlnoci
Všechno vyprodané - i Tvá duše
do výloh vkrádá se tma
ještě se leskne
poslední figurína
taková malá holčička
s kšiltovkou
a s mikinou
ujel mi autobus
tolik chci za tebou
nejsi
a i kdybys
nechceš
znát mé jméno
je to můj problém jak se jmenuju
a tak jsem v koncích
jako Brno po západu
slunce
žiju jen z toho
co mi přijde
do cesty