Anotace: pro Něj, který si to nepřečte a mě už to netíží
je fakt, že jsem tu dlouho, dlouho nebyla - a změnila ses aspon v psaní... nevim jestli k lepšímu nebo horšímu sama na tom nejsem tak skvělě abych kritizovala..ale stále se mi to stejně líbí i když je to myslím.. smutnější a snad o něco plnější (nebo to je jenom můj pocit, protože já tak píšu ted..)
28.04.2009 20:45:00 | Fried Green Tomatoes
plné kontrastu, zmateného srdce a odmítnuté lásky... brečíme když nemáme, blázníme když ano, a zmíráme když kouzlo končí. ST. líbila se mi.
04.04.2009 13:13:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
ruky..opustené, keď nemajú koho objať.. keď sú prázdne.. nemajú čo skyť v istote dlaní..
pekná báseň, má v sebe veľa.. ST!
24.03.2009 22:47:00 | lennerka
dolů se může podívat každý, když neá strach... ale odvahu chce i dívat se nahoru... :)
23.03.2009 16:30:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Je to hezky napsané, má to hodně do sebe, líbí se mi styl a myšlenka... ST! za obsah.
22.03.2009 20:07:00 | NikitaNikaT.