ZBLOUDILÝM
V předivu snů svých
fantazií
V bažině chtění
nechtění
V krajině mrtvých
kteří žijí
se smíchem na rtech
smutní k zbláznění
Sebe včerejší
dnes nepoznávám…
Čeho si žádá teď mé já?
Proniknout na dřeň
na kost
kámen
Chladnoucí popel rozhrnout
Rozfoukat!
Ať jasně šlehá plamen
Přečteno 340x
Tipy 34
Poslední tipující: Edith, Holis, blue, jarmil, mimi1000, Lilly Lightová, enigman, Caracol, Skalsky Pavel, NikitaNikaT., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)