Kamarád
Anotace: O mém kamarádovi, který hledá lásku
Mám kamaráda
a mám ho ráda.
(Samozřejmě jako kamaráda.)
Je trochu plachý
snad nespí strachy,
že ho nebude mít žádná ráda.
Ať víc si věří,
své štěstí střeží
a lásku vysněnou pozve na večeři.
Držme mu pěsti,
ať má ho se ctí
ta dáma také ráda.
(...a nejen jako kamaráda.)
Přečteno 592x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Kapka, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)