Střízlivý
jsem střízlivý a strašně to bolí
jako když vám sám ďáběl ohanbí holí
realita otevřela dveře a stojí v nich
není čemu se smát když neslyším smích druhých
zbývá jen jedno jediné
a ta bolest snad pomine
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)