v porotě...
prošla jsi po molu
kolem
a mým nitrem
proletěla kometa...
vyvolala zemětřesení
celého těla
výbuchy sopek
v podvědomí
mohutné záplavy
do vědomí
vlny sebevražd
myšlenek...
extrémní
výkyvy rovnováhy
vichřice emocí
epidemie nemocí
postihující
celosvalovou krizi...
jednou možná
budeš má uzdravující
i když jsi teď vyhlášená...
Miss Katastrofa...
Přečteno 365x
Tipy 43
Poslední tipující: spare, zvířenka, unstoppable, maliska, 5thelement, jita.1965, okapovaroura, WAYWARD, STIMPRE, Anjobi., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)