Já myslím, že dlaň nebyla vybrána správně... proč snění... člověk má žít, stát si za vším v realitě.... snít umí každý, když jen trochu chce... je fakt, že je to takový malý útěk za hranice všednosti a právě té reality...ale nende jen a jen snít...
23.03.2009 12:18:00 | NikitaNikaT.
Snění je dar, který si mnozí ani neuvědomjí.
Báseň je krásná!
ST
23.03.2009 11:31:00 | Lilly Lightová