Anotace: Za hodinu odjíždím do Říma.
nějak mi všichni pobrali slova, ne myslíme asi podobně...zkrátka šťastnou cestu:-)
28.03.2009 17:34:00 | kikis
Šťastnou cestu, dobře dojeď a nevynechej návštěvu ničeho, co budeš moci. Pak toho člověk lituje, že byl blízko. Že se tam přece ještě podívá. Nemusí to být až tak pravda - přijdou nějaké trapně přízemní povinosti a člověk má po legraci. Mám na Řím pěkné vzpomínky. Užij si to!
23.03.2009 12:35:00 | rybí prdy
...Necht´ vaše láska vypudí vaše milované do světa, aby si uvědomili, čím jsou...
Bon voyage! :o)
23.03.2009 12:12:00 | nrocinu Jednorožec