Anotace: ...ze sbírky - Člověče nehrb se -
Vtipné. Dala jsem ti tip, na komentík nebyl vtip (čas), teď dodávám - na písku jak kohouti, ostuda je nermoutí. Kdo se hrbit nechce, vyběhnou s ním lehce. Ach jo... ale slunce svítí! :-)
25.03.2009 08:59:00 | Kapka
hrát s opilcem člověče nezlob se, byla taková komedie co jsem snad před tím nikdy nezažila :-D Horší je to v onom případě, jak uvádíš, když se ten plášť podvodů nevyhodí, či nedá na vyprání...
24.03.2009 20:09:00 | kikis