Koupala se sama v krvi
Anotace: Zkuste uhodnout o čem že báseň je. Myslím, že na to příjdete...
Koupala se sama v krvi
Jen sama, samotná
A její bílé tělo zalesklo se
Koupala se sama v krvi
Pod červenou hladinou
Když výdech troubil na poplach
Koupala se sama v krvi
V nálevu barvy růže
A chvíli předtím zablesklo se
Koupala se sama v krvi
Brala si to nejcennější
A tvoje srdce jímal strach
Koupala se sama v krvi
Lázeň jí rychle chladla
A mrtev voják k zemi pad.
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, kroužek, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, NikitaNikaT., Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)