Člověk nemusí potkávat jen člověka... Nevím proč se mi chce, ale "nikoho" tu beru jako přirovnání. Snad to autorovi neva.
25.03.2009 08:16:00 | Dota Slunská
Když se mě zeptá ten,komu to je ve skutečnosti jedno, tak tomu řeknu, že se mám nejlíp, jak jsem se kdy měl. Tím toho jouzu spolehlivě vytočím!:)
23.03.2009 18:10:00 | 6thSun