Začněte plnit balónky!
Anotace: jenom krátce. chceme se přeci zachránit? =)
Začněte plnit balónky!
Než nás Slunce pohltí.
Červený trpaslík z hélia
za pět miliard let.
Tak začněte plnit balónky.
Na prvního máje za bůra
pro všechny malé děti
i pro ty velké.
Začínám plnit balónky.
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, jedam, Psavec, enigman, 5thelement, voedor
Komentáře (1)
Komentujících (1)