Ružový..
Ružový púčik čaruj mi
počkám, kým vánok snov zašumí
a od polnoci až do rána
ďalší tŕň srdce mi doráňa
poletíme v snoch, odkliati
k hviezdam, tvárou v tvár, v objatí
na cestu dotyk pier stačí nám
(prečo sa zobúdzať začínam?)
náš cieľ je Proxima Centauri
naproti jasom sĺnc nežiari
celá je vínovo červená
najbližšia k nám - hviezda premenná
nekonečná na nej ruží pláň
nebuď ma, srdce mi neporaň..
precitol som, nikde ruží niet
začiatok sna poznám naspamäť
Přečteno 321x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Simísek, Agniezka, labuť, Lota, Mbonita, Psavec, enigman, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)