Barokní (Třicetiletá vojna)
Tma jako černý čaj
se zpoza slamníků vleče,
jenom se urychleně kaj,
prokletý člověče...
A víno teče...
Tma jako bodavá ironie
ukrývá dobro i zlo,
krev opájí jak víno z arónie,
večer je agónie...
Tmu jako šmolkovou šerpu v prachu
rozetly blesky a děla,
tři mušketýři si říkaj´brachu
a všude těla,
země proklela
koho jen chtěla...
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, valaki, fab four, enigman, Petbab, 5thelement, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)