Momentka
Hořící svíce
malujíc
milující se těla
v zahradách
rozkoší.
Sílí touhou
jejich vzdechů
odrážejících se
v obrazech
kvetoucích slív.
Nahlíží
okatě
pod přivřená víčka
a bezelstně krade
orgasmické chvění.
Bláhový plamínku
svítíc jim
pod kolena.
Zabijí Tě
jediným sfouknutím.
Kdykoliv se jim zachce.
Přečteno 367x
Tipy 36
Poslední tipující: kroužek, Stoneman, 5thelement, Vlk v rouše, Rasputin.m, jedam, toužím.jít.dál, Holis, padající do neznáma, ni.va, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)