Naivita zatracená
Anotace: ...nejsme dost svobodní kreslit si touhy na dřívka od zmrzliny...
Nejsme dost
svobodní
kreslit si touhy
na dřívka od zmrzliny.
Ten tvůj seznam,
ten nekonečně dlouhý
výsměch...!
Nesnáším ty
-nevinný-
řečičky,
cos tam psala.
Vysoko ses
rozhoupala
s
požadavky
na duše...
Nechci do tvé náruče!
...spadla tvoje cena.
NEVĚŘÍM ti!
Naivito zatracená!
Přečteno 361x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, shakespeares, Isquieasuus, come-past, Marfuša, NikitaNikaT., enigman, hanele m., Teereezkka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)