Anotace: ...pro snow dream...
"tak lehce jako jarní vánek
pohladí mi můj spánek
Ať je noc dlouhá
jako tvá touha
ponořit se do jiného světa
kde krásný sen jen vzkvétá
nechtíc slyšet ráno kohouta
tak ho zažeň do kouta!"
Zahĺbil som sa do toho, je to skvelé, hotovo.
05.04.2009 15:00:00 | Juraj Hrom
Ta je snad pro mně
není,ale jakoby
mně tak připadá
že sedla mi do noty.
Krásná slova
hezký verš
pochvalu velkou
zasluhuješ. Díky moc!
25.03.2009 00:55:00 | s.e.n
děkuji za epopej
v níž jsem jako rytíř vylíčen
ač, mnohdy svými zrcadly obklíčen
spím i sním
a v tmavých nocích
se po střechách procházím
tajně listy básní
ke stolům srdcových duší
rozházím
jako vločky polétavé
nehledej mě
krásná princezno, mocný pane
24.03.2009 12:46:00 | blue