Anotace: O tom, jak se druhým lehce radí.
... a proto raději neradím, ale nějaké rady si ráda vyslechnu a pak stejně po svém udělám :-)
25.03.2009 00:10:00 | Kapka
Kdo nezažije, nepozná... dokud se to netýká, jen poslouchej, nevměšuj se. Dílko ze života, zdá se...
24.03.2009 23:30:00 | NikitaNikaT.