Mini, ale jak hodně lze říci pár slovy ... posílám pohlazení ...
09.04.2009 15:03:00 | toužím.jít.dál
kdo hledá najde, a když nenajde tak přestane hledat a ono si ji to najde samo.
26.03.2009 08:29:00 | Rbb
Lidé plni omylů,
ve smutku ztracených -
- hledají se -
****************************************
V hlavě spousty nesmyslů,
ve stínech temných -
- potácejí se -
První myšlenka, která mne napadla... Tvé mini je skvělé a já myslím, že má hodně do sebe... a že na tem něco rozhodně bude.
24.03.2009 21:44:00 | NikitaNikaT.
No tak nejsme Bozi, ale máme možná božskou radost, když (SEM TAM) najdeme...***
24.03.2009 11:59:00 | rybí prdy