RANO V ULICÍCH
Neslyšně kroky plouží se ulicí
je vidět jen stín
co se ztrácí
z tisice vin
v lahvi zůstal splín
co na mně křičí
se nedozvím
v tom se utápím
a tapu v probuzení
před rozedněním
ve slovech,v hledání
a denní ptáci
se už probudili
a pochopili
smutek kalných rán
a já sám
jdu spát
Přečteno 305x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, mOBSCENE, zrrrr, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ziriant, lucajda89, Hazentla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)