POSTEL
Anotace: ...predátor vyhrává.
***
Postel máš ve stínu
přikryješ peřinu
slzy spouštíš do tmy
na matné obrázky
střádané bez lásky
taháš jen provázky
na koncích nevinu
přitáhlas lavinu
potoků slz s ostny
Zacpi si oči hlavou
buď nespoutanou lávou
své tělo smoč v duši
za paty hoď splín
přestaň chytat stín
máš úrodný klín
jdi cestou toulavou
za láskou nesněnou
cítíš…jak dnes ti to sluší
/je to jako v buši…predátor vyhrává/
***
Přečteno 341x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jita.1965, Kapka, jedam, kroužek, Házté, Psavec, Kubino 2, Rasputin.m, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)