Progressky
Anotace: poslední dobou zase víc kreslím
Progresskami vybarvím
tvůj černobílý svět.
Barev mi stačí pět,
ať na chvíli tě pobavím.
I duha náhle pobledne,
až uslyšíš má slova
bláznivá zas a znova
tak jako druhého dne.
Utápět se v slzách smíchu
zbarvených pastelem,
na nebi bude zem,
když odhodlám se k hříchu.
Rudá, modrá i žlutá
nás napůl zahalí
a způli odhalí,
jen čarná bude zutá.
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, enigman, Kapka, v.hercik, Hazentla, labuť, Jana M.
Komentáře (5)
Komentujících (5)