Anotace: volám vám... takvá klišovitá
Lávové proudy teplem tě obalí,
Ledové kry – v půlce zas zastaví,
A ti psi trojhlaví,
V bránu se postaví ..
Občas se stává – že život neladí..
Nech černé prapory v temnotě vlát,
a strážce zlé hory pokojně spát,
proč život mladičký chceš konci dát?
Cožpak ti nestojí za slovo "rád"?
Tak přestaň brebentit! A začni zas "psát" - optimisticky;)
24.03.2009 19:55:00 | Analisieren