Déšť vzpomínek
Anotace: Vzpomínek je mnoho, ale převážit a uchovat by se měly ty šťastné...aby život zůstal životem...
Vzpomínky byly,
vzpomínky budou
a vášně třeba malé
zde s nimi zde zbudou.
Sestoupí z nebe
ze vzpomínek déšť,
všechno pokryje,
i kámen nenávisti
od něj mokrý je.
Všechno oslabí,
i tvrdá kůra odmítnutí povolí.
Ty vzpomínky tak silné jsou,
že i to skryté zasáhnou.
Obměkčí též duši ztemnělou,
která po dešti je pod vodou,
protože prší stále víc
a vzpomínky veselé i smutné jsou.
Tak dřív,
než všechno zaplaví,
kolena podlomí,
radost života zahubí...,
vybrat třeba vzpomínky šťastné,
které udrží život nad vodou,
déšť splaví do koryta řeky,
kde zůstane dlouho
a možná i věky...
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, BARBYE, Hazentla
Komentáře (0)