Zbitej
Do poslední kapky alkoholu
zpil jsem se právě teď.
Pak jako bych běžel o život
a v cestě mi stála zeď.
O lampu se opírám
a na chodník bleju.
Snad měl bych se rozbrečet,
přesto se osudu směju.
Utápím se ve svém žalu
bez citu a bez emocí.
Já toulám se životem,
jako toulám se nocí.
Ve slepých uličkách
z bláta do louže.
S naditou šrajtoflí
každej mi pomůže.
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Hannazka, ni.va, j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)