O ničem, a o všem
Anotace: neptejte se o čem to je... nevim prostě tok myšlenek :-D
Sleduji pokoru
v očích nezlomných
jež vzívali lásku,
ten hluboký cit.
Jsem jako kapka
spadnuvší na hladinu
i mé myšlenky
spočinou v nekonečnu.
Neutichající kolotoč
ŽIVOTA a SMRTI
semele všechno
jednou i mě.
A čas plyne
na nikoho nečeká
se strojovou přesností
uhání dál.
Důležitost má
pouze okamžik,
tak už ho uchop
než obrátíš se v prach.
Stihneš to?
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, WAYWARD, Unyle Pěl, fuu, Anne Leyyd, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)