Noc
Neslyšně našlapuje nocí...
nečeká nic...
nenachází nic...
neskrývá nic...
nevidí...
nesní...
necítí...
nic...
není...
neletí nocí….
ne nezmizí…
nemůže...
nesmí...
.......
nacházím něco...
nočního nestydu neslyšně našlapujícího nocí...
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Fighting Dreamer
Komentáře (2)
Komentujících (2)