Dobré větry
Opojen hledím v dáli,
snad v minulost, kdy dobré větry vály.
Kdy slunce hřálo mi tváře,
a já pramen hltal z řek.
Vzpomínám, hledím skrz okna žaláře.
Hledím, vzpomínám na ten zlatý věk.
Kde ten čas dnes spočívá,
kde dnes v klidu leží?
S kým má radost usíná?
Se mnou jen stěží.
Opojen tedy hledím v dáli,
v minulost, když dobré větry ještě vály.
Když dobré větry ještě vály...
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Emma Kulíková
Komentáře (0)