Duševní krása ženy je pro muže přitažlivá, pokud se ovšem skrývá v odpovídajícím těle.
24.03.2009 22:56:00 | Psavec
Nevím jestli o mužích, já se v mém věku zatim setkala jen s "týpkama" v pubertě... Jakmile časem poznám nějakého takového muže, tak určitě napíšu i něco o nich... Ale co by jste chtěli od pubescentů? =)
24.03.2009 22:27:00 | januve
Pravdivá slůka... ale myslím, že v jistém slova smyslu, by se to dalo aj řéct o mužích... bo ne?
24.03.2009 22:24:00 | NikitaNikaT.