Moje malé velké tajemství
Na pokraji zoufalství
pokouším se zakročit
Předem prohraná bitva
Boj s větrnými mlýny
Adrenalin
To dění ve mě...
Kolem mě
To dění v nás...
Kolem nás
Mé hlavě zas zachtělo se
poslouchat ty ničící hlasy
Moje hlasy
Hořím
A Tobě vadí, že jsem i jejich
Vím, že to cítíš
Zase už nejsem jen Tvoje
(nevím jak Ti to dokázat)
____Miluju Tě____
Jsi mou betonovou hrází
A držíš v ní mé slzy
Chci poslouchat ty hlasy
Moje hlasy
- a nikdo to nesmí vědět
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kapka, Jana M., Markéta Hl., Fighting Dreamer, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (0)