I´m Monroe
Anotace: nečekat a jenom psát
Hladové oko
vlhký klín
na obrazovce Marylin
a chtít být stejná
jako ona
vydolovat z mokrých hlín
semeno radosti
pohřbít splín
na holý pahorek
pomník s jménem
I´m Monroe. Monroe Marylin.
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Maro Deives, Marfuša, Žqáry
Komentáře (1)
Komentujících (1)