Anotace: /romantická/
Jo,jo. A k labuti bych ještě přidal: na břehu řeky, a pak se vydat kanoí po proudu, peřeje, šlajsny, kurděje, komáři, zkrátka POHODA ! Už aby bylo teplo!
25.03.2009 16:01:00 | Zasr. romantik
Pěkně napsané a myšlenkové,... já chtěla bych se stoulast... s láskou svojí, svým miláčkem... ještě ne ztraceným.
25.03.2009 12:02:00 | NikitaNikaT.
Tulácké blues já můžu... jen, co sluníčko prohřeje louky, popadnu stan a snídaně v trávě je to nejhezčí, co znám...
25.03.2009 11:55:00 | labuť