Amor trefil
bez šípů
Cítím květy
bez vůní
Je to smutný
když se směju
veselý
když pláču
Jsem sama
jak věža
v poušti
caramba letí
do diskordancie
Jsem pero
jsem papír
a pláču
V tomhle světe
jsem cizinka
cítím se jakoby
mi byli všichni
po iknelč
asi proto
chci jít
PRYČ