Chceš ... ?
Anotace: takové malé snění
Kdyby to šlo
tak bych si z básní
uháčkovala noční košilku
na stránkách
kde se občas zasním
pak ustlala nám postýlku
přikrýval bys mě mými sny
já odkopávala z nich tvá přání
kdybys mi říkal ... spinkej už
šimrala bych tě do svítání
kdyby to šlo
tak bych nám z básní
barevné župánky upletla
na kapsy vyšila bych - blázni
a chumlala nás do tepla
přikrývala bych tě pohádkami
z barevných kostek postavila věž
ty by ses do ní se mnou zavřel
zahodil klíč ...
a šeptal
lež ...
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: martinaV, Janieneka, Kapka, nejsembásník, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)