Změny
Letošní zima dlouhá byla,
konečně už se rozloučila,
pomalu se otepluje.
Chováš se jako že nic není,
i duše tvá se ale mění,
má ruka změny zapisuje.
Začátek - ideálů plni,
okolnostmi pohlceni
ptal se, co bych si ještě přála.
Dlouho jsem přemýšlet nemusela,
jen trochu štěstí že bych chtěla,
jsem s pousmáním zašeptala.
Oprostíme se od neřestí,
lepší je přeci vrabec v hrsti
než holub někde na střeše.
Vzpomínky oněch dávných časů
vystupují v polohlasu,
když prohrabuju veteše.
Jak se rychle věci mění,
lhostejností pohlceni,
a kdesi to teď vázne.
Možná, že jsme jen nevěděli,
tu trochu štěstí že jsme měli,
teď dlaně máme prázdné.
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Mannon, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)