Záliv Lásky..
Sinus Amoris na Mesiaci
nájdem kedy chcem, ak som spiaci
lietať tam a späť problém nie je
v spánku neriešim, čo sa deje
viem, že v snoch niekto na mňa čaká
Luna je stvorená pre tuláka
kráterov má náruč láskyplnú
pre mňa, som bez tieňa v noci splnu..
prebudím sa, otvorím oči
zrušený sen ma nevytočí
a prečo Záliv Lásky práve?
(chýba mi know how v bdelom stave)
Přečteno 308x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Holis, toužím.jít.dál, Marfuša, enigman, Mbonita, mamina, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)