pojď zimou rozjařeně létat
.
.
...zoceleni
nakreslíme prstem vzkazy do vesmíru
zvukem petard hlasy neoněmí
doháníme vlastní metastázy
vdechujeme síru
a vypouštíme zraňující slova
zranitelní démoničtí polobozi
ve svých ulitách se pokoušíme schovat
velmi strozí
krvavý nach zdobí naše splíny i bolesti
na žebrech nám vybrnkává melodie
věčně vprostřed rozcestí hledáme dech
a kde zelenější tráva...
tak nějak přežíváme... a žijem
.
.
Přečteno 472x
Tipy 46
Poslední tipující: Triffid Kolbe, nrocinu Jednorožec, Holis, WhiteSkull, René Vulkán, PetTulak, Házté, shakespeares, Zdeněk Farkaš, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)