Svítání
Anotace: nevydržel jsem to
Až bude zítra svítat
do dalšího rána
s mrazivým
pohlazením,
tak si jako vždycky
snad ze zvyku
vzpomenu na Tebe,
a budu závidět
těm cizím rukám,
co Tě hladí,
rtům,
co šeptají slova probuzení
jenom pro Tebe,
na tom samém místě,
kde jsem nedávno
spával já
v objetí tvého těla
Až bude zítra svítat,
budu sám...
Přečteno 402x
Tipy 31
Poslední tipující: Angee, Sleepwalker, Stoneman, NikitaNikaT., jedam, takova, Sunny, Sllunce, Holis, padající do neznáma, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)