Já ne - to ty
Nedívej se na mě jak ne člověka co ti ublížil.
To ty ubližuješ.
Děláš to dnes a denně a ještě s radostí dítěte.
Nedivím se lidem kteří s tebou nechtějí přijít do kontaktu.
Ani já už nechci.
Ale ono to zase tak jednoduchý není.
Jak opustit a zapomenout na někoho kdo je zapsán v srdci?
Jak? Jak na tebe zapomenout beze zbytku?
Bez možnosti na návrat?
Tvoje slova, pohledy, úsměvy mě vraždí pomalu ale se stoprocentní jistotou!
Jsi krutý vrah! A všichni se ti klaní… i já…
Ale nevěř všemu co je dnes.
Zítra, možná už zítra se vše změní.
I já budu jiná.
Svá…
Co? Už zítra? Tak brzy?
Ne to ne.
Ještě snad chvíli chci být tebou lapená.
I když to tak moc bolí.
Je to lepší než naprostá lhostejnost.
Tak jak se mi jí dostává od všech ostatních.
Než lhostejnost to raděj tebe.
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, NotHot
Komentáře (0)