II.
vraj oprášiť sa a vstať,
pripojiť sa na dlhú trať,
bežať s vetrom o preteky,
plávať proti prúdu rieky,
vraj rozohrať tú známu hru,
vkradnúť sa do jej tajností, dnu,
vyberám krabicu, ošúcham prach,
volá sa Život, tak začať hrať? ?
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Juraj Hrom, Churry, Holis, radexk, Simísek, jedam, enigman, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)