Anotace: kouskama jsem pojala něco co jsem cítila - ale je to psaný v 5 ráno, tak se divte...
To je... proste prociteny ... Takovy drsny, ale nezny zaroven... Mas talent.
02.05.2009 17:54:00 | Sluníčko Puntíkatý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?