Anotace: ...
Sklenku ti pozvedám na zdraví
ať tvé oči nepřijdou o hvězdy
a když se ozve slovo nádraží
ať jsou tam vždycky příjezdy ...
02.04.2009 20:26:00 | pavlis
vlaky jen projíždějí
a prázné nástupiště
jako vyplázlý jazyk
škodolibě tě převaluje
v ústech nádraží
je zima, a nevlídno
přesto ale ještě chvilku
řadši počkám
co když
právě teď
jsi na cestě ...
a vítr
podzimní naděje
26.03.2009 09:38:00 | HarryHH