Peklo na zemi
Anotace: (25.3.2009) Pro L.:-*, drž se... (jsme na tom podobně...)
začíná to láskou
nevinností
kráskou
obětuješ své štěstí
pro toho druhého
který Ti stejně nedá nic jiného
než ránu pěstí...
Dáš do vztahu vše
čekáš alespoň něco
nedostaneš však nic...
Je to k něčemu?
Trápení, smutek
slzy, beznaděj
bezmoc, bolest
smrt? to není řešení!
Utíkání realitě
do svých snů
a do umění
-odpočinek od učení-
hraní - smích?
škola - ztich!
kéž by druhý svět
byl příjemnější k Tobě - teď
hned, já bych přála Ti
lepší život, slávu,
ať bicí dobře hrajou Ti
neutíkat před realitou-
-bylo-li by Ti líp?
skrývání a uzavírání se do sebe...
vím, že to máš rád,
však ničíš hlavně
SEBE!!! :'(
Ach, jak jsme si podobní...:'(
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Helena Buchtová
Komentáře (2)
Komentujících (2)